به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، در پی برگزاری ششمین دوره از جشنواره مردمی فیلم عمار و در آستانه ی برگزاری فیلم های برگزیده این جشنواره در تبریز، قربانعلی طاهرفر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی آناج با تاکید بر اینکه جشنواره عمار مردمی ترین جشنواره در ایران است، گفت: این جشنواره بخشی به نام “فیلم ما” دارد که حضور قشرهای مختلف را در حوزه ی فیلم ممکن می سازد به طوری که تمام قشرهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و غیره که همیشه مخاطب عام به حساب می آمدند، می توانند در پی دغدغه های خود وارد حوزه ی فیلم شوند.
وی افزود: جشنواره عمار به احیای موضوعاتی پرداخته ست که تا قبل از آن مورد فراموشی و بی توجهی قرار گرفته بود.
وی در خصوص شیوه ی برگزاری این جشنواره اظهار کرد: عمار انقلاب اکران ایجاد کرده است به طوری که فیلم های برگزیده در دورافتاده ترین روستاها و در محافل مختلف اعم از مساجد، دانشگاه ها و غیره اکران می شود.
این کارگردان با اشاره به اظهار رضایت رهبر معظم انقلاب از این جشنواره گفت: جشنواره ی عمار تا بحال عمارگونه پیش رفته و تا امروز که ششمین دوره از آن برگزار می شود، ثابت کرده که به احیای موضوعات فراموش شده پرداخته است
وی در آخر تاکید کرد: جشنواره عمار یک کار جهادی در حوزه سینماست و من از هنرمندان و عموم مردم دعوت می کنم جهت تماشای فیلم های اکران شده وقت بگذارند و مطمئن باشند که با تجربه های جدید در حوزه فیلم روبرو خواهند شد.