اسلایدر 21 دی 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی با اقتدار افتتاح شد/ پاتک سنگین سپاه به تحریم های آمریکا

به گزارش آوای ورزقان به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا،  فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی و هفتمین پالایشگاه پارس جنوبی با حضور رئیس جمهور دقایقی پیش افتتاح و گاز این دو فاز وارد شبکه سراسری گاز شد.

ساخت این ۲ فاز از پارس جنوبی بر عهده قرارگاه سازندگی سپاه پاسداران بوده و حالا از این اتفاق به پاتک سنگین سپاه به تحریم های آمریکا تعبیر می شود. این اقدام نشان می دهد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علاوه بر فعالیت های موشکی و نبوغ در صنایع دفاعی، در کنار ایستادگی در برابر زیاده خواهی های دشمنان و تروریست ها در عراق و سوریه، حالا در زمینه مسائل اقتصادی و سازندگی کشور نیز پیشگام شده است.

وزیر نفت در آیین راه‌اندازی فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی با بیان اینکه تمام مراحل این دو فاز گازی توسط متخخصان کشورمان ایجاد شده اظهار داشت: تمامی مراحل عملیات ساخت، نصب و راه اندازی فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی  توسط متخصصان ایرانی انجام شده است.

بیژن نامدار زنگنه با بیان اینکه برای راه‌اندازی دو فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی شش میلیارد دلار سرمایه‌گذاری شده تصریح کرد: فازهای ۱۵ و ۱۶ که در شرائط تحریم اجرا و راه‌اندازی شده روزانه ۵۶٫۶ میلیون مترمکعب گاز شیرین برای تامین سوخت مورد نیاز کشور به ویژه در حوزه مصارف خانگی، تجاری، و صنعتی تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه از دو فاز ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی روزانه ۸۰ هزار بشکه‌ میعانات‌ گازی و ۴۰۰  تن گوگرد تولید می‌شود گفت: تولید سالانه یک میلیون و ۵۰ تن گاز مایع پروپان و بوتان و یک میلیون تن گاز اتان از دیگر تولیدات فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *