استانی 06 بهمن 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آهنگ پیشواز «آمریکا‌ ننگ به نیرنگ تو» به لیست اپراتورهای همراه بازگشت

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، چند روز قبل خبری مبنی بر اینکه آهنگ پیشواز «آمریکا‌ ننگ به نیرنگ تو » در دوران پسا برجام و در آستانه دهه مبارک فجر از آهنگ‌های پیشواز لیست اپراتورهای تلفن همراه حذف شده است، در خروجی سایت ها قرار گرفت.

 

 

خبری تأمل برانگیز که موجب اعتراض خواننده این سروده نیز شد.

می‌خواهند آمریکا بوسه بر دست تو را جایگزین کنند!

اسفندیار قره باغی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی آناج با اشاره به حذف آهنگ «آمریکا‌ ننگ به نیرنگ تو » از لیست آهنگ‌های پیشواز اپراتورهای تلفن همراه در آستانه دهه مبارک فجر، اظهار داشت: من نمی‌دانم اپراتورها را ایرانی‌ها اداره می‌کنند یا اسرائیلی‌ها، این اقدام در دوران پسابرجام صورت گرفت و شاید خط مشی‌ها عوض شده است و ما نمی‌دانیم.

وی ادامه داد: حال که آهنگ آمریکا ننگ به نیرنگ تو را حذف کردند، فردا حتما آهنگ “آمریکا بوسه بر دست تو” یا تمجید از اسرائیل را جایگزین آن خواهند کرد.

بعد از پیگیری های خبرنگار آناج برای گفت‌‌وگو با مسوولین شرکت های ایرانسل و همراه اول، تنها شیرزادی، مسوول روابط عمومی شرکت ایرانسل در گفت و گویی کوتاه خبر از عدم حذف این آهنگ پیشواز از سیستم این اپراتور تلفن همراه داد.

به نظر می رسد اعتراضات خبری و خواننده این سروده، مسئولین اپراتورها را بر آن داشته است تا این آهنگ را بار دیگر در لیست آهنگ های پیشواز خود قرار دهند.

 

 

 

گفتنی است؛ این آهنگ در سال گذشته و با جدی‌تر شدن روند مذاکرات هسته‌ای در آستانه دهه غرورآفرین پیروزی انقلاب به موسیقی پیشواز تعداد قابل توجهی از تلفن همراه مردم بدل شده بود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *