اسلایدر 14 اردیبهشت 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دینی کردن علوم رسالت اصلی معلمین است

حجت الاسلام سید فاضل پیغمبری ظهر امروز سه شنبه در خصوص سالروز شهادت استاد مطهری و هفته عقیدتی و سیاسی سپاه به خبرنگار پایگاه خبری آوای ورزقان، گفت: برخود لازم می‌دانم ضمن تسلیت شهادت استاد فرزانه شهید مرتضی مطهری، هفته معلم را خدمت مردم شریف شهرستان ورزقان، تمامی اساتید، علما و قلم به دستان تبریک و تهنیت عرض نمایم.

وی با قرائت آیه شریفه «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ» اظهار داشت: هفته معلم بهانه‌ای برای درک رسالت بزرگ معمان است و علم آموزی، آگاهی بخشی و به خدمت دین درآوردن علم رسالت اصلی معلمین است، چراکه دین، بدون علم و دانش و به تنهایی آنطور که باید مثمر ثمر نخواهد بود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ورزقان تصریح کرد: نبود علم و آگاهی در بین اعضای گروه‌هایی چون داعش موجب شده است تا این چنین فرقه‌هایی انسان‌های بسیاری را در مسیر اشتباهی که طی می‌کنند با خود همراه سازند.

وی با تاکید بر اینکه برخورداری از علم و آگاهی موجب می‌شود در مقابل رویدادهای گوناگون از تبیین و تفکر مطلوبی برخوردار باشیم، افزود: در سایه درک به موقع و عمل به هنگام در مقابل اتفاقات است که می‌توان به فرامین رهبر انقلاب جامعه عمل پوشاند.

حجت الاسلام پیغمبری خاطر نشان کرد: عالم بودن به مانند سایر حرفه‌ها نیست بلکه رسالت عالم بسیار بزرگ است، همانگونه که امام راحل(ره)  توانستند با انقلاب اسلامی و رهبری بی نظیر خود دنیا را متحول نمایند.

وی با تاکید بر اینکه عالم باید عامل به عمل باشد، گفت: اگر عالم به گفتار خود اعتقاد نداشته باشد و به آن عمل نکند جامعه به فساد و تباهی کشیده می‌شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه ورزقان سخنان خود را با این روایت از امام محمدباقر(ع) به پایان برد: «جامعه باید از علم عالم استفاده کند و عالم غیر عامل به درد نمی‌خورد».

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *