استانی 16 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

کمالوند اجازه نداد در گسترش فولاد بمانم/با شهرداری سفید امضاء کردم

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج”پیمان رنجبر” در خصوص پیوستن به شهرداری تبریز اظهار داشت: از تیم‌های زیادی چون مس کرمان، نساجی مازندران، شهرداری بندرعباس، شهرداری اردبیل و شهرداری تبریز پیشنهاد داشتم اما چون دوست نداشتم از تبریز بروم برای همین به شهرداری تبریز پیوستم.

وی اضافه کرد: از بچگی علاقه خاصی به خداداد عزیزی دارم و دوست داشتم روزی زیر نظر ایشان کار کنم، پس از اینکه خداداد به این تیم آمد و پیشنهاد دادند که به شهرداری برگردم من نیز با کمال میل پذیرفتم و الان هم خیلی خوشحالم که زیر نظر خداداد به شاگردی مشغولم.

رنجبر در مورد مبلغ قرارداد خود با شهرداری تبریز نیز خاطرنشان کرد: بخاطر باشگاه شهرداری و شخص آقای میرمعصوم سهرابی با این تیم قرارداد سفید امضا کردم.

بازیکن اردبیلی شهرداری تبریز در مورد علت جداییش از گسترش فولاد نیز بیان داشت: ابتدای فصل با توجه به اینکه آقای گل لیگ یک بودم پیشنهادات زیادی داشتم اما بخاطر شهر تبریز، گسترش فولاد انتخاب اولم بود.

وی ادامه داد: وقتی از بین پیشنهادات فراوان گسترش فولاد را انتخاب کردم انتظار داشتم در این تیم و لیگ برتر بمانم بخصوص اینکه سهمیه زیر ۲۳ سال نیز بودم اما کمالوند اجازه نداد در این تیم بمانم و خیلی زود من را از تیم کنار گذاشت، به همین دلیل از وی گلایه دارم.

رنجبر در پایان با بیان اینکه بازی‌های خوب خود را در شهرداری تکرار خواهم کرد، افزود: مطمئن باشید شهرداری در نیم فصل دوم با خداداد بهتر نتیجه خواهد گرفت. آمده‌ام به این تیم کمک کنم و امیدوارم که بتوانیم فاصله را جبران کرده و به لیگ برتر برسیم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *