بازنشری 06 خرداد 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آیت الله جنتی به خاطر دفاع شبانه روزی از مواضع انقلاب بیشتر از همه مورد هجمه قرار گرفت/انتخاب وی برای ریاست خبرگان شایسته ترین انتخاب بود

به گزارش آوای ورزقان؛ حجت الاسلام محمد بهرامی‌خوشکار، عضو مجلس خبرگان رهبری در گفت و گو با دانا، در خصوص انتخاب آیت الله جنتی به ریاست خبرگان اظهار داشت: انتخاب آیت الله جنتی با اکثریت آرا پیام بسیار روشنی را به ملت ایران در داخل کشور و مخالفان نظام در خارج از کشور مخابره کرد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه خبرگان رهبری روحیه و حس انقلابی گری خود را همچنان حفظ کرده است خاطرنشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مجلس خبرگان رهبری و حوزه‌های علمیه باید روحیه انقلابی داشته باشند، اعضای خبرگان نیز رأی قاطع را به آیت الله جنتی که یکی از یاران دیرین انقلاب اسلامی به شمار می روند، دادند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه خاطر نشان کرد: کسانی که فکر می کردند، پایگاه مردمی خبرگان تضعیف شده و یا به دنبال رأی نیاوردن تعدادی از اعضای قدیمی خبرگان، سایر اعضا از انقلابی بودن خود عدول کنند، شکست سختی خوردند و امروز ثابت شد خبرگان همچنان در مسیر قبلی خود حرکت می کند.

 

بهرامی خوشکار در ادامه افزود: امروز مشخص شده است که افرادی که روحیه انقلابی داشته باشند و بیشتر دل در گرو نظام دارند، از طرف دنیای ظلم، ستم و استکبار جهانی مورد حمله قرار می‌گیرند که آیت الله جنتی هم به خاطر دفاع شبانه روزی از مواضع انقلاب اسلامی بیشتر مورد هجمه قرار گرفته است که امروز ثابت شد این هجمه ها تأثیری در نظر و رأی اصلی مردم ندارد.

 

وی همچنین تصریح کرد: انتخابات امروز خبرگان مانند همیشه در شرایط آزادی صورت گرفت و هیچ فشاری روی اعضا برای انتخاب وجود نداشت هرچند که از قبل از برگزاری انتخابات اعضای خبرگان با یکدیگر به بحث و تبادل نظر می پرداختند.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری در پایان تصریح کرد: انتخاب امروز باعث شد خبرگان بیش از پیش تقویت شود و انتخاب امروز خبرگان یکی از شایسته ترین و به حق ترین انتخاب ها بود که در آینده برکات این انتخاب بیشتر دیده خواهد شد.

انتهای پیام/

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *