استانی 14 خرداد 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

ادامه خط تغییرات پساانتخاباتی در آذربایجان شرقی / فرمانداران اهر و هریس رفتنی شدند

به گزارش آوای ورزقان به نقل از ائل، در حالی که آذربایجان شرقی طی سه سال گذشته و پس از روی کار آمدن دولت یازدهم شاهد تغییر فرمانداران همه شهرستان های خود بوده و فاز دوم تغییرات در بین فرمانداران  طی سال ۹۴ را شاهد بودیم؛ اینک و در ماه های پس از انتخابات مجلس نیز چند تغییر فرماندار انجام شده و گفته می شود این موج تغییرات ادامه خواهد داشت.

مرحله نخست از موج تغییرات پساانتخاباتی فرمانداران در آذربایجان شرقی پس از دور نخست کلید خورد. فرمانداری ملکان نیز شاهد نخستین تغییر از این موج در روزهای پس از مرحله دوم انتخابات بود.

گفته می شود اینک نیز نوبت به شهرستان هریس رسیده است تا با تودیع یحیوی، فرمانداری دیگر را در بالاترین مسند دولتی خود ببیند. برخی شنیده ها از مشخص شدن گزینه انتصاب در این سمت حکایت دارند.

همچنین اخباری در خصوص احتمال کنار رفتن عابدینی از فرمانداری اهر نیز شنیده می شود. گویا ابطال انتخابات مجلس دهم در حوزه انتخابیه اهر و هریس توسط شورای نگهبان به دلیل برخی تخلفات و دخالت های غیرقانونی از جمله دلایل اصلی کنار رفتن فرمانداران این دو شهرستان است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *