استانی 12 تیر 1395 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آیا ۲ خدمتگزار دیگر نیز به جمع بانوان بی‌تقصیر اضافه خواهند شد؟!

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، بعد از آزادی المیرا خاماچی و اکرم حضرتی از مَحبس به قید وثیقه و حضور آنان در جلسه شورای شهر تبریز که به دور از حاشیه هم نبود، این بار نوبت به دوتن از اعضای بازداشت شده دیگر رسید تا با رهایی از بند در منظر عموم ظاهر شوند.

چندی پیش بود که با به طول انجامیدن زمان بازداشت موقت اعضاء اصلی شورا، در نهایت ۲ تن از اعضاء علی‌البدل شورا طی مراسمی رسمی تحلیف شدند لکن با بازگشت المیرا خاماچی، یکی از آنان خداحافظی کرد و این توفیق را پیدا نمود که برای مدت کوتاهی هم که شده، خدمتگزار مردم باشد!

در حال حاضر نیز با حضور احتمالی شیری آذر و حاجی‌پور در جلسه علنی، در روزهای آتی شاهد خداحافظی دیگر عضو علی‌البدل خواهیم بود تا کسانی که تشنه خدمت بودند و نطق‌هایشان آغشته به حمایت از مناطق کم‌برخوردار و مبارزه با فساد بود بر صندلی شورا تکیه بزنند.

البته بعید هم نیست اعضایی که در شورا بعد از گذشت چند ماه سبز خواهند شد، مثل خاماچی دستگیری خود را خیر بدانند و یا همچون حضرتی، آن را سوءتفاهم و یک امتحان الهی عنوان کنند اما آنچه که مبرهن است به علت خلاء قانونی نمی‌توان مانع نشستن دوباره آنان بر صندلی شورا شد مگر اینکه شرم و حیا درونی سدی بر بازگشت آنان باشد که آن هم دور از انتظار است!

بالاخره هرچه باشد اعضایی که به اتهام ارتشاء و اختلاس مدتی را میهمان مقامات قضایی بوده‌اند هنوز مجرم شناخته‌ نشده‌اند و کیفرخواستی نیز تاکنون صادر نشده است؛ لذا فرصت غنیمت است تا می‌توانند از خود رفع خطا نمایند و اتهامات را واهی جلوه دهند.

در شرایط فعلی حاشیه‌هایی به وجود آمده که کمتر از حواشی دستگیری‌ها و پخش آن در ۲۰:۳۰ نیست، عدم هماهنگی فرماندار تبریز و انجام مراسم تحلیف اعضاء جدید موجب شده تا شورای اسلامی کلانشهر تبریز بیش از گذشته مورد تمسخر عام و خاص قرار گیرد و شهروندان نیز به حال خود گریه کنند.

این روزها اصلا معلوم نیست در شورا چه می‌گذرد و همین مانده است ۲ تا صندلی دیگر هم به آن ۲۱ کرسی اضافه نمایند تا اعضاء علی‌البدل سرخورده و ناراحت بعد از دو هفته نمایندگی دوباره به خانه‌هایشان باز نگردند.

اگر از همان روز اول هماهنگی‌های لازم صورت می‌گرفت و مشخص می‌شد که اعضاء دستگیر شده قرار است به قید وثیقه‌های سنگین حاضر شوند، دیگر نیازی به آوردن اعضاء علی‌البدل و به راه انداختن جوّ فعلی نبود.

در شرایط فعلی باید منتظر یکشنبه سیاه شورا ماند و دید که آیا اعضایی که در روزهای اخیر آزاد شده‌اند به صندلی شورا بازخواهند گشت، یا اینکه آفتابی نخواهند شد تا پرونده‌شان به سرانجام برسد و بعد از تبرئه با رویی سفید در شورا حاضر شوند!

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *