به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، عنوان کرد: در شب شنبه (۲۰ آگوست)، بر اثر انفجار و یا منفجر نمودن یک عامل انتحاری ۱۲-۱۴ ساله در مراسم عروسی در غازی عنتاب، ۹۴ نفر زخمی شده اند که اگر از این تعداد افرادی که مداوا شده اند را کنار بگذاریم، در حال حاضر ۶۹ نفر زخمی داریم که اوضاع ۱۷ نفر از آن ها وخیم گزارش شده است و ۵۱ نفر نیز در این انفجار جان خود را از دست داده اند.
وی افزود: بر اساس نتایج حاصل از تحقیقات اولیه، این انفجار یک حمله طرح ریزی شده از سوی داعش بوده است ، چون، اخیراً این گروهک در تلاش برای جایگیری و سازماندهی شدن در این منطقه بوده که برای خنثی نمودن این فعالیت ها، تعداد زیادی عملیات انجام شده و این عملیات ها در حال حاضر، با شدت و دقت بیش تری در حال ادامه می باشند.
اردوغان با تاکید بر اتحاد مردمی گفت: “همه با هم، با اتحاد در مقابل ترور خواهیم ایستاد و فرقی نمیکند که این ترور از چه ناحیهای باشد و امکان دارد از سوی فتح الله گولن، پ.ک.ک و یا داعش باشد و یا حتی گروهک های پ.ی.د و ی.پ.گ در بخشی از سوریه باشد، تمامی اینها برای ما گروهک تروریستی محسوب می شوند چون دین، ملت و وطن برای این افراد مطرح نیست”.
وی با اشاره به وحدت مردم در مقابل کودتاگران در ۱۵ جولای، مدعی شد که یک بار دیگر با مردم، دست در دست هم و شانه به شانه، در مقابل ترور خواهند ایستاد.