تولیدی 22 مهر 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

مس سونگون در حد امکانات خود به مسائل شهرستان توجه می‌کند

آوای ورزقان: مس سونگون در حد امکانات خود به مسائل شهرستان توجه می‌کند

به گزارش آوای ورزقان، حاج آقازاده امروز در نشست مشترک شورای اداری و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی شهرستان ورزقان که با حضور بهبودی دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی استان برگزار شد، اظهار داشت: با هدف کاهش هزینه‌های تولید اقدامات خوبی در معدن مس سونگون صورت گرفته است که صرفه جویی در مصرف، آب، برق، گاز و مواد سوختی همراه با جلوگیری از هزینه‌های غیر ضرور از جمله این اقدامات است.

وی با اشاره به تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن کنسانتره مس در مجتمع معدنی مس سونگون، گفت: سه هزار و پانصد نفر برای تولید این میزان کنسانتره مس در معدن مس سونگون به صورت مستقیم فعالیت می‌کنند.

مدیر عامل شرکت مس آذربایجان قیمت تمام شده هر تن کنسانتره مس در سونگون را ۴ هزار دلار برشمرد و گفت: در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل هدف ما کاهش قیمت تمام شده مس در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی با اشاره به طرح‌های توسعه مس سونگون و تولید شمس مس در شهرستان، اجرایی شدن این طرح‌ها را منوط به وجود ۸۰۰ هزار تن کنسانتره مس در شهرستان دانست و گفت: با توجه به تولید سالانه  ۳۰۰ هزار تن کنسانتره در سونگون برای تامین مقدار کنسانتره مورد نیاز باقی مانده اکتشافات خود را در منطقه با هدف شناسایی معادن جدید آغاز کرده‌ایم.

حاج آقازاده تصریح کرد: از سال ۹۲  سیستم لیچینگ با ظرفیت ۵ هزار تن در معدن مس سونگون طراحی و اجرایی شده است تا مواد معدنی به صورت حداکثری از باطله جدا شود.

وی افزود: مجتمع معدنی مس سونگون در حد امکانات خود به مسائل شهرستان توجه می‌کند و احداث بزرگراه خواجه – ورزقان با اعتباری نزدیک به ۳۰۰ میلیون دلار و انتقال دفتر باشگاه فرهنگی و ورزشی مس سونگون و خدمات این باشگاه از جمله آن‌ها است.

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *