اخبار جهان 29 آبان 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 0 دقیقه
کپی شد!
0

راه ارتباطی تلعفر به سوریه به طور کامل قطع شد/نیروهای عراقی در ۲ کیلومتری تلعفر

به گزارش آوای ورزقان به نقل از تسنیم، فرماندهی نیروهای داوطلب مردمی عراق امروز شنبه از قطع کامل راههای ارتباطی تلعفر دبه سوریه خبر داد.

فرماندهی نیروهای داوطلب مردمی عراق همچنین از قطع اکثر راههای امدادرسانی اصلی که تلعفر را به سوریه وصل می‌کند خبر داد.

به گزارش شبکه خبری المیادین، نیروهای عراقی با آزادسازی روستای کهریز در اطراف ناحیه نمرود در جنوب شرق موصل به ۲ کیلومتری تلعفر رسیدند.

مأموریت آزادسازی تلعفر در غرب موصل به نیروهای داوطلب مردمی عراق واگذار شده است.

شهر تلعفر که در سال ۲۰۱۴ به اشغال گروه تروریستی داعش در آمده است، ۶۵ کیلومتر با مرکز موصل فاصله دارد.

این شهر پایگاه مهم داعش و راهی برای عبور تروریست‌ها از سوریه به موصل و بالعکس است و از این مسیر همه کمک‌های لجستیک برای داعش فرستاده می‌شود.

نیروهای امنیتی عراق امروز همچنین محله المعلمین در سمت چپ شهر موصل را از لوث داعش آزاد کردند.

عملیات آزادسازی موصل از اشغال گروه تروریستی داعش از هفدهم اکتبر (۲۶ مهر ماه) آغاز شده است و نیروهای مشترک عراقی تاکنون مناطق زیادی را از تروریست‌ها بازپس گرفته‌اند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *