استانی 15 آذر 1395 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دانشجویان برای توسعه شهری و عمرانی تبریز طرح ارائه دهند/ می‌خواهیم از ایده‌های جوانان در برنامه‌هایمان استفاده کنیم

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، صادق نجفی با گرامیداشت ۱۶ آذر، اظهار داشت: این روز تکریم نقش تاریخی و ماندگار دانشجویانی است که در سال ۱۳۳۲ جان خود نثار ارزش‌ها و آرمان‌های انقلابی کردند؛ به جرات می‌توان گفت حرکت تاریخی ملت ایران در پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم این نظام شکوهمند، مرهون دانشجویانی است که سنگرهای علم‌و‌عمل را با پشتوانه اعتقادات دینی و باورهای انقلابی، یکی پس از دیگری تسخیر کردند.

وی یادآور شد: افق اعتقادی شهیدان ۱۶ آذر، مشی نوینی از پیوند ایمان، علم و عمل را در پیش پای قشر دانشجو نهاد.

 شهردار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرصت‌های حضور سازنده دانشجویان در جریان مدیریت شهری، توضیح داد: تبریز امروز در دوره مهمی از مسیر بین‌المللی خود واقع شده است؛ امروز برنامه‌های مختلف شهرداری تبریز در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، حمل‌ونقل و فضای سبز زمینه ارزشمندی است که می‌تواند با تاثیرپذیری از ایده‌های پژوهشی و مطالعاتی، ارتقای کمی و کیفی دستاوردها بینجامد.

نجفی در پایان با گرامی‌داشت روز دانشجو، اظهار امیدواری کرد مسیر پویا و روشنگر فعالیت‌های دانشجویی درخدمت شاخص‌های توسعه و عمران شهری باشد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *