به گزارش آوای ورزقان ،متین منتظمی در گفت و گو با آناج در خصوص اخبار منتشر شده مبنی بر اعمال فشار به قوه قضائیه در خصوص پرونده مهدی هاشمی گفت: رسیدگی به این پرونده نشان دهنده عزت جمهوری اسلامی ایران می باشد.
وی ادامه داد: رسیدگی به پرونده آقازاده ای با این همه تخلفات مالی و سیاسی نشان دهنده این می باشد که نظام به آرمان های انقلاب پایبند است.
وی اضافه کرد: به طور قطع بر یقین سنگ اندازی هایی در جریان رسیدیگ بر این پرونده صورت خواهد گرفت ولی دینی که بر گردن قوه قضاییه می باشد و باید به طور محکم به پرونده رسیدگی کند بالاترین مطالبه مردمی می باشد.
این دانشجوی فعال سیاسی با بیان اینکه قوه قضاییه بایستی در تمامی پرونده ها قاطعانه وارد عمل شود، اظهار کرد: در مورد پرونده های کلان فساد اقتصادی و پرونده آقازاده ها نیز قوه قضاییه باید محکم تر وارد عمل شده و بدون در نظر گرفتن فشارهای وارده به وظیفه خود که همانا اعمال قانون می باشد، بپردازد.
وی اضافه کرد: افکار عمومی متوجه این مسئله می باشند و منتظر هستند تا ببیند که قوه قضاییه چه برخوردی با این پرونده انجام خواهد داد.
وی در پاسخ به اینکه ریشه تبعیض در بعضی برخوردها چیست که شخصی مانند همسر هاشمی رفسنجانی، صریحا اعلام می کند که اگر فلان شخص رای نیاورد به خیابان ها بریزید و هیچ برخوردی با وی نمی شود، عنوان کرد: در جریانات بعد از انتخابات سال ۸۸ هاشمی رفسنجانی نتوانست اعضای خانواده خود را کنترل کرده و این باعث شد که همسر وی در اظهاری نظری ناآگاهانه باعث تشویش در جامعه شود.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز در پایان خاطرنشان کرد: تنها مطالبه ما از قوه قضاییه این می باشد که اجازه ندهد احدالناسی در این پرونده دخالت کرده و مردم کشور را در جریان بررسی این پرونده قرار دهد.