تیتر دو 29 فروردین 1396 - 9 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اعتراض «رئیسی» به تبلیغ ویژه رسانه ملی برای «روحانی»/ رسانه ملی خود را به رعایت عدالت تبلیغاتی ملزم بداند

به گزارش آوای ورزقان به نقل از حوزه احزاب خبرگزاری فارس، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نامه‌ای خطاب به علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما تاکید کرد که فرآیند داورى آگاهانه مردم شریف را مخدوش نسازید.

در بخشی از نامه حجت‌الاسلام و المسلمین رئیسی به رئیس سازمان صدا و سیما آمده است: از آنجا که بسیاری از برنامه‌های مزبور، جزو شئون انحصاری رئیس دولت نبوده و انجام آن‌ها متوقف به حضور ایشان نیست، از صدا و سیما انتظار می‌رود با عنایت به اهداف و مأموریت‌های قانونی خود از هرگونه اقدامی که با ایجاد شائبه تبلیغ جانبدارانه به نفع یک فرد یا جریان خاص، فرآیند داوری درست و آگاهانه مردم شریف را مخدوش سازد، جداً پرهیز کند.

به گزارش فارس، متن کامل این نامه بدین شرح است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای دکتر علی‌عسکری، رئیس محترم سازمان صدا و سیما

با سلام و تحیت؛

انتظار این است به منظور برگزاری انتخاباتی «سالم، پرشور و رقابتی»، رسانه ملی خود را به رعایت عدالت تبلیغاتی ملزم بداند.

متأسفانه برخلاف روال معمول، اکنون برنامه‌های جاری رئیس‌جمهور محترم که یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری می‌باشند، به طور پی در پی و پرحجم در صدا و سیما پوشش زنده و خبری پیدا می‌کند.

از آنجا که بسیاری از برنامه‌های مزبور، جزو شئون انحصاری رئیس دولت نبوده و انجام آن‌ها متوقف به حضور ایشان نیست، از صدا و سیما انتظار می‌رود با عنایت به اهداف و مأموریت‌های قانونی خود از هرگونه اقدامی که با ایجاد شائبه تبلیغ جانبدارانه به نفع یک فرد یا جریان خاص، فرآیند داوری درست و آگاهانه مردم شریف را مخدوش سازد، جداً پرهیز نماید.

سیدابراهیم رئیسی ۹۶/۰۱/۲۹»

 

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *