استانی 29 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

برخورد متناقض غرب با تروریسم همسو با افراطی گری/دانشگاهیان در مقابل جریانات نفاق ایستادگی کنند

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج، بسیج اساتید استان در پی اهانت نشریه فرانسوی به پیامبر اکرم(ص) بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح ذیل می باشد:


بسمه تعالی

بار دیگر اهانت مدعیان آزادی و احترام به حقوق انسانها نسبت به ساحت پیامبر رحمت ومهربانی حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم دل میلیونها مسلمان آزاده و عاشقان آن حضرت را به درد آورد. تروریسم محکوم است ، اما مسلما نباید به بهانه حمله تروریست های دست پرورده غرب به برخی مراکز در پاریس به اعتقادات میلیونها انسان بی احترامی شود.

اسلام در طول تاریخ  همیشه مخالف خشونت و افراطی گری بوده و به گواهی تاریخ جنگ های بزرگ خانمان سوز و تروریسم و خشونت و افراطی گری همواره از آستین فرهنگ سکولاریستی غرب بیرون آمده که آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی از متهمان ردیف اول این ننگ و نیرنگ بشریت هستند و هنوز آثار شوم  این حماقتها  در  کشور های ویتنام، کره، افغانستان، عراق، ژاپن و … مشهود می باشد.

نکته مهمی که در تدوین فاز جدید پروژه اسلام ستیزی وجود دارد این است که صهیونیسم جهانی سعی در به حاشیه کشاندن مسلمانان و معرفی کردن خود به عنوان حامی صلح و مخالف افراطی گری و درواقع  تلاش در خارج  نمودن  خویش از انزوا ی تنفر افکار عمومی به خاطر قضایا و جنایات این رژیم منحوس در غزه است.

علاوه بر این، تروریسم امروز، مولود حمایتها و رفتار متناقض غرب در مواجهه  با مقوله ی افراطی گری است که همواره موضع گیری و واکنش در قبال آن را همسو با منافع خویش  تعریف نموده اند و نیز تلاش استکبار جهانی برای تک قطبی نمودن جهان و القای این معنی که یا با ما و یا برعلیه ما خود توانسته است زمینه ساز تعریف افراط و افراطی گری براساس منافع گشته ،و برخورد منفعت طلبانه و مصلحتی  با تروریسم و تقسیم آن به تروریسم خوب و بد را موجب شود که مسلما پروش و رشد افراط و افراطی گری توسط غربیها و آمریکای جهانخوار در جهت تامین امنیت رژیم غاصب صهیونیستی خواهد بود.در حوادث سالهای اخیر در عراق و سوریه و بیش از آن در افغانستان هم بدون تردید اگر حمایتهای علنی غرب نبود گروهکهای فاسد تروریستی مانند القاعده و داعش و جبهه النصره بوجود نمی آمد.آزادی بیان به معنای توهین به مقدسات ادیان نیست، “بند ۱۹ کنوانسیون حقوق مدنی و سیاسی به صراحت می گوید که اعمال حق آزادی بیان برای افراد، تکالیف و مسوولیت هایی نیز دارد از جمله احترام به حقوق و ارزش های دیگران

البته حضور نخست وزیر رژیم جنایتکار صهیونیستی در راهپیمایی اخیر پاریس و اعتراف به تامین مالی نشریه هتاک و بی ارزش فرانسوی برای چاپ میلیونی شماره جدید این نشریه که کاریکاتور اهانت آمیز به ساحت پیامبر اسلام(ص) در آن منتشر شده است حاکی از آن است که در پس این توطئه که از جمله اهداف آن اسلام هراسی است دست صهیونیسم بین الملل و حامیان غربی اش وجود دارد.

سازمان بسیج اساتید استان آذربایجانشرقی ضمن محکوم نمودن این اقدام نشریه هتاک فرانسوی و حامیان غربی و صهیونیستی آن و با رد هرگونه افراطی گری و خشونت ، برخورد متناقض غرب با تروریسم و تعریف دلبخواهانه از آن را همسویی با افراط و افراطی گری دانسته  و خواستار رفتاری واقع بینانه و توام با احترام به سایر عقاید و ادیان و مذاهب میباشد .

منادیان آزادی باید توضیح دهند که چگونه اهانت به باورهای  میلیونها مسلمان را از بدیهیات آزادی بیان تلقی می کنند ولی کوچکترین نقد و انتقاد از رژیم غاصب قدس را در جامعه و کشور و رسانه ها ی  جمعیشان تاب مقاومت نیاورده و آن را مغایر با آزادی بیان دانسته وبه شدیدترین وجه بایکوت میکنند .

استکبار جهانی و حامیان غربی آن بدانندتوهین به مقدسات و عقاید دیگران بنام دفاع از آزادی خود به نوعی افراطی گری و تبلور افراط در رفتار و کردار سردمداران  بی منطق آنها را وانمود میکند و چنین رفتارهایی ناشی  از واهمه آنها از گسترش اسلام ناب محمدی و  و  عمق دشمنی و کینه توزی صهیونیسم جهانی با اسلام را می رساند.

در نهایت سازمان بسیج اساتید استان آذربایجان شرقی با دعوت از همه ی محافل و مجامع کشوری به خصوص دانشگاهی نسبت  به اعلام انزجار و محکومیت این عمل مغایر با آزادی  ، انسجام و یکپارچگی دینی ، ملّی و انقلابی خود را متجلّی ساخته و در این شرایط حساس و کاملا سرنوشت ساز ، دین و رسالت عظیم خود را نسبت به دفاع و حمایت همه جانبه از آرمان ها، مقدسات و ارزشهای اسلامی نشان دهند.

بدیهی است که بسیج اساتید  استان آذربایجانشرقی در این شرایط بسیار مهم منطقه ایی و جهانی از هر گونه تلاش و کوشش تمام آحاد جامعه ی علمی کشور در قالب تشکیل مجامع و گروهها و کمپین های مختلف در جامعه و فضای مجازی در جهت محکومیت  این عمل گستاخانه و حمایت  از منویات مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای درحفظ وحدت مسلمانان پشتیبانی نموده و در این راستا از همه دانشگاهیان  انتظار می رود با ید واحد ، اقتدار دینی و ملّی و فرهنگی خود را به نمایش گذارند و به هیچ فرد و گروهی اجازه ی ایجاد نفاق و اختلاف را در صفوف به هم پیوسته و یکپارچه امت مسلمان و ولایی ایران اسلامی و مخصوصا دانشگاهیان  ندهند و به عنوان فرماندهان جنگ نرم نقش آفرینی نمایند.

سازمان بسیج اساتید استان آذربایجانشرقی

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *