استانی 30 دی 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

بازتاب حضور آقای روحانی در متروی تهران در رسانه های آذربایجان

به گزارش آوای ورزقان، خبرگزاری دولتی آذرتاج جمهوری آذربایجان در گزارشی با عنوان “رییس جمهوری ایران با مترو به دفتر کار خود رفت ” نوشت : ۱۹ ژانویه روز هوای پاک در ایران اعلام شده و رییس جمهوری ایران در این روز به صورت نمادین از قطار شهری برای رسیدن به دفتر محل کار خود استفاده کرد.

بنا به این گزارش، حضور رییس جمهوری ایران در مترو موجب استقبال شهروندان ، مسافران و ساکنان پایتخت ایران شد.

خبرگزاری “ترند” نیز در گزارشی نوشته است:رییس جمهوری ایران در ایستگاه “آزادی” به مترو وارد شد و تا ایستگاه ” امام علی” گفت و گوی صمیمانه ای با شهروندان تهرانی داشت.

بر اساس این گزارش ،در روز هوای پاک مقامات دیگر ایران نیز برای رسیدن به محل کار خود از وسایل نقلیه عمومی استفاده کردند .

پایگاه خبری ” سلام نیوز ” نیز در گزارشی با عنوان “رییس جمهوری و مقامات دولتی ایران با مترو راهی دفتر کار خود شدند” نوشت : دکتر حسن روحانی در روز هوای پاک از مترو به عنوان وسیله نقلیه عمومی سازگار با محیط زیست استفاده کرد.

تعداد دیگری از پایگاههای خبری جمهوری آذربایجان گزارش های مشابهی همراه با عکس های استفاده رییس جمهوری ایران از قطار شهری تهران را منتشر کردند.

علت اصلی بازتاب این اقدام آقای روحانی در رسانه های جمهوری آذربایجان ، نگاه خود برتربینی مسئولان دولتی در این کشور می باشد.

کسانی که به جمهوری آذربایجان و علی الخصوص باکو، سفر داشته اند ، بارها مشاهده کرده اند که خیابان های اصلی شهر ساعت ها برای عبور یکی از مسئولان دولتی غُرق می شوند که همیشه مورد اعتراض مردم بوده است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *