در این بازی ابتدا گسترش فولاد با دو گل مگنو باتیستا و لئوناردو پیمنتا که به ترتیب در دقایق ۴ و ۶ به ثمر رسید، خیلی زود از میهمان خود پیش افتاد. اما در دقیقه ۱۷ وحید محمدزاده یکی از گلهای خورده سایپا را جبران کرد تا این تیم به ادامه بازی امیدوارتر شود.
شاگردان کمالوند در نیمه اول یک بار دیگر میتوانستند به گل برسند اما ضربه مهاجمان این تیم به تیرک عمودی دروازه اخباری برخورد کرد تا مانع از افزایش اختلاف دو تیم شده و در نهایت آبی پوشان با برتری ۲ بر یک به رختکن رفتند.
نیمه دوم همه چیز تغییر یافت و این شاگردان جلالی بودند که با ثمر رساندن دو گل دیگر نتیجه بازی را به سود خود عوض کردند.
بدین ترتیب که میلاد میداوودی در دقیقه ۶۲ گل تساوی سایپا را به ثمر رساند. در دقیقه ۷۶ اخراج مصطفی اکرامی موجب شد تا گسترش ۱۰ نفره شده و سایپا نیز از این موقعیت نهایت استفاده را برد. این تیم توانست در دقیقه ۸۹ بار دیگر توسط محمدزاده به گل برتری رسیده و موفق شد نتیجه ۲ بر صفر باخته را به برتری ۳ بر ۲ تغییر دهد.
قضاوت این دیدار را محمدحسین زاهدیفر بر عهده داشت که به پیمنتا (۲۴)، اکرامی (۶۱ و ۷۶) از گسترش و شیری (۳۱) از سایپا کارت زرد نشان داد.
با این نتیجه تغییری در جایگاه دو تیم در جدول رده بندی لیگ برتر صورت نگرفت. گسترش فولاد در همان امتیاز ۱۶ و رده سیزدهم باقی ماند و سایپا نیز ۲۷ امتیازی شده و ضمن تثبیت جایگاه ششم خود، فاصله را با تیمهای صدر جدول کاهش داد.
ترکیب گسترش فولاد: داود نوشی صوفیانی، مرتضی اسدی، سیدمحسن حسینی، مصطفی اکرامی، جابر انصاری، محمد ابراهیمی، محمدامین درویشی، میلاد جهانی (۵۵ یوسف سیدی)، لئوناردو آندره پیمنتا (۸۸ رسول پیرزاده)، مگنو باتیستا و دیه گو دی اولورا
سرمربی: فراز کمالوند
ترکیب سایپا: محمدرضا اخباری، مجید ایوبی، وحید محمدزاده، ابراهیم شکوری، مجتبی رمضانی (۸۶ ماهان رحمانی)، مسیح زاهدی، ابراهیم صادقی (۵۹ مهدی ترابی)، حامد شیری، روزبه شاه علی دوست، حکیم نصاری (۹۰ بهمن سالاری) و میلاد میداودی
سرمربی: مجید جلالی