اسلایدر 10 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

آقای مطهری از پدر بزرگوارشان هزینه می کنند

فرمانده سپاه ناحیه ورزقان در گفت و گو با آوای ورزقان اظهار داشت: اظهارات اخیرآقای مطهری درقالب نطق پیش ازدستور درمجلس شورای اسلامی ونیز در مورد اظهارات ایشان دریکی دوسال اخیراین نکته مورد توجه وتأکید است،که اظهارات آقای مطهری چه ازلحاظ شکلی وچه ازلحاظ محتوایی وچه ازاین نظرکه درکجا وچه مکانی اظهارات انجام گرفته است اهمیت چندانی ندارد.چراکه اولاً این اظهارات وشاید مبسوط ترومفصل ترازآن ازطریق افراد دیگردرقالب اپوزیسیون،معاند،منتقد وهر اسم دیگری که می گذاریم انجام گرفته است .دوماً جرایم سران فتنه در نزدافکارعمومی واضح تر وشفاف تر از آن است که امثال آقای مطهری بتوانندباغوغاسالاری آن را کتمان نموده و آن ها را تطهیر کنند.

اظهارات آقای مطهری تنها ازاین نظرحائزاهمیت است که ایشان فرزند متفکربزرگ واندیشمند برجسته جهان اسلام استاد شهید مرتضی مطهری هستند.در واقع آقای مطهری با این اظهارات از پدر بزرگوارشان هزینه می کنند این مسئله است که دوستان انقلاب ونظام راناراحت ودشمنان را خوشحال می کند.اینکه معاندین نظام ودشمنان سرسخت شهید مطهری امروز با آب وتاب آقای مطهری راتحسین می کنند.باید امثال آقای مطهری را ازخواب غفلت بیدارنماید.

سرهنگ بیت اله بنی هاشمی تصریح کرد:بنده می خواهم جناب آقای مطهری را مورد خطاب قرارداده و از باب تذکر،دو مورد را خدمتشان عرض نمایم، البته تردید دارم که دراین هیاهوی تحسین وتجلیل ازایشان وبه به وچه چه گفتن به آقای مطهری عرایض بنده به گوش ایشان برسد ونیزاین تردیدهم وجوددارد که اگر عرایض بنده به گوش ایشان برسد بعید است که با این روحیه ای که متأسفانه ایشان این اواخر پیداکرده اند توجه کنند.

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم                   تو خواه از سخنم پند گیرو خواه ملال

۱-در خصوص محتوای اظهارات ایشان باید گفت:آقای مطهری!اینکه حصر قانونی بوده یا خیر نیازی به آسمان و ریسمان بافی نیست اگر بیانیه های سران فتنه در سال۸۸ را یک بار بخوانید ،اگر حوادث سال ۸۸ از روز انتخابات تا ۹ دی را بررسی کنید،اگر جلسات محاکمه افراد دست چندم دخیل در فتنه را مطالعه کنید،اگر به اعترافات محکوم شده گان توجه کنید،اگر پیام ها و حمایت های معاندین نظام از سران فتنه را بررسی نمایید، اگر امیدی که دشمنان به سران فتنه بسته بودند را ملا حظه نمایید و… زیاد دشوار نیست که حصر را لطف و رأفت نظام اسلامی در حق سران فتنه بدانیم ،حالا آقای مطهری به عنوان وکیل مدافع سران فتنه فکر کرده اند که اگر این خیانت ها در کشوری غیر از ایران اسلامی اتفاق می افتاد سران فتنه را چگونه مجازات می کردند؟تأکید می کنم در هر کشوری غیر از ایران اسلامی اگر در طول تاریخ مصداق دارند ارائه نمایند.

۲-بنده خاطرم هست در مجلس شورای اسلامی یک بار آقای کوچک زاده اعتراضی نسبت به آقای مطهری ابراز نمودند، آقای مطهری در پاسخ اظهار نمودند که کوچک زاده ها کاری به کار بزرگ زاده ها نداشته باشند(قریب به همین مضمون)،اگر آقای مطهری می خواستند از جایگاه معنوی و ملکوتی استاد شهید دفاع کنند حق این بود که نسبت به آن گفته متکبرانه خود،عرصه سیاست را برای همیشه ترک می کردند. تواضع استاد مطهری در مقابل مردم و هم صنفان خود کجا وغرور و تکبر علی مطهری کجا؟ آن غرور و تکبر اکنون در وجود آقای مطهری به درخت تنومندی تبدیل شده است.شجره خبیثه ای که می تواند جناب آقای مطهری را از پای در آورد،فرزند استاد شهید مطهری را به جایی برساند که بگوید گاهی کف گرگی هم لازم است!!! آن هم کف گرگی در خانه ملت و نسبت به نمایند گان مردم . فرزند استاد شهید مطهری از نهضت آزادی مطرود حضرت امام (ره) دفاع کنند و آن را تطهیر نمایند.

مطمئناً اگر آقای مطهری غرور و تکبر خود را درمان ننمایند همچون سایر متکبران در آینده گزینه های روی میز زیادی برای حمله به نظام و انقلاب خواهند داشت.

آقای مطهری با این غرور و تکبر خواهد توانست آمریکا و انگلیس را تقدیس و اسرائیل را تطهیر کند، او می تواند بگوید موشه دایان ، بگین ، شارون و غیره  آدم های خوبی هستند همان کسانی که استاد شهید مطهری آن ها را یزید و شمر زمان خوانده بودند.

غرور و تکبر بهترین و محکم ترین افسار شیطان است که بر گردن هرکس بیاندازد،او را هرجا بخواهد می کشاند.

وی در پایان افزود؛دعا می کنیم خداوند همه ما را و یادگار استاد شهید مرتضی مطهری را از این یوغ مرد افکن نجات دهد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *