استانی 19 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

احیای دریاچه ارومیه را به دست فراموشی نسپاریم/ اگر مجلس تضعیف شود، دولت تضعیف می شود

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، میرهادی قره‌سید رومیانی در جلسه شورای اداری استان آذربایجان‌شرقی که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور تشکیل شد، با تاکید بر اینکه نباید موضوع احیای دریاچه ارومیه را به دست فراموشی بسپاریم، اظهار کرد: دولت مصوبات و بودجه‌های مطلوبی لحاظ کرده ولی هر روز باید موضوع احیاء تکرار شود که فراموش نشود؛ باشد که این میراث ماندگار راه حفظ و بقاء را در پیش گیرد.

وی همچنین با تاکید بر اینکه باید فناوری‌های لازم را برای فرآوری مس و سایر مواد معدنی در استان کسب کنیم، اعلام کرد: باید با فراهم کردن زیرساخت های لازم برای فرآوری مس، از خروج مواد خام مس و در نتیجه ارزش افزوده این صنایع از استان جلوگیری کنیم.

آذربایجان شرقی باید به پایلوت ترقی استان های کشور تبدیل شود

نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس  شورای اسلامی با بیان اینکه باید با تزریق فکر و اندیشه به مسیر توسعه‌ای، آذربایجان‌شرقی را به جایگاه پایلوت ترقی و توسعه استان‌های کشور برسانیم، تصریح کرد: استان آذربایجان‌شرقی بخصوص تبریز همواره شاهد اولین قدم‌های پیشرفت و تعالی در کشور بوده و توانسته عنوان شهر اولین‌ها را به خود اختصاص دهد بنابراین باید این استان به جایگاه پایلوت ترقی و توسعه استان های کشور ارتقا یابد.

وی  از معاون اول رئیس جمهور خواستار شد: جهانگیری، اختصاص بودجه یکی از راه‌های مواصلاتی راه آهن تبریز به تهران، تبریز به بازرگان و یا تبریز به اهر و کلیبر را به عنوان هدیه به استان آذربایجان‌شرقی تقدیم کند.

قره‌سید با اشاره به اهمیت نقش مردم آذربایجان در پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: آذربایجان نگاه ویژه‌ای به انقلاب، اسلام و پایداری آنها دارد و جدای از تعاملات صمیمانه مجلس و دولت در استان شاهد ثمرات و برکات تصمیم‌گیری صحیح دولت و مجلس در زندگی روزمره مردم به ویژه در حوزه سلامت هستیم و امیدواریم تمامی دغدغه مردم در حوزه سلامت به تدبیر دولت حل شود.

اگر مجلس تضعیف شود، دولت تضعیف می شود

وی با بیان اینکه بنیان‌های اساسی انقلاب به ما آموخته است که همه ما سوار یک کشتی هستیم، تصریح کرد: اگر امروز مجلس تضعیف شود، دولت تضعیف شده و اگر دولت تضعیف شود، مردم مجلس و در نهایت انقلاب تضعیف می‌شود.

رئیس مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی همچنین اظهار کرد: در مجمع نمایندگان آذربایجان‌شرقی نقشه راهی را برای توسعه استان تدوین کرده ایم و توانسته‌ایم به نتایج خوبی برسیم که به نظر می‌رسد بتوانیم شاهد توسعه‌ای پایدار در سطح استان باشیم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *