استانی 22 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 6 دقیقه
کپی شد!
0

بارش برف و باران مانع نمایش ولایتمداری و اقتدار آذربایجان نشد

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج روز ۲۲ بهمن خاطره‌ای است ماندگار در تاریخ اقتدار ملت ایران، روزی است که امت اسلامی به رهبری امام راحل طعم پیروزی و آزادی را چشیدند، این روز برای ایرانیان مقدس است و خاطرات گذشته را برای نسل جوان بازگو می‌کند. درست ۳۶ سال پیش در چنین روزی ملت ایران از چنگال استعمار آمریکا رها و نظام دوهزار و پانصد ساله شاهنشاهی را سرنگون کرد.

۲۲ بهمن یادآور دلاورمندانی است که جان بر کف به مجاهدت پرداختند و به شعار پیروزی خون بر شمشیر عینیت بخشیدند، در این روز تاریخی مردم بی‌اعتنا به اعلام حکومت نظامی به خیابان‌ها آمدند و با فریاد ” برادر ارتشی، چرا برادر کشی” موجبات پیوستن ارتش را به انقلابیون فراهم کردند.

موج انقلاب آن قدر سریع بود که بسیاری، از جمله مقامات امریکایی از شنیدن خبر پیروزی انقلاب ایران انگشت به دهان ماندند. رمز این سرعت، در قدرت و اتحاد مردمی ایران نهفته بود که بی تردید، با هیچ سلاحی قابل کنترل نبود. در ۲۲ بهمن، مردم با رهبری روحانیت، بسیاری از مراکز اداری و دولتی چون شهربانی، استانداری و فرمانداری را به تصرف خود درآوردند و کمیته های مسلح انقلابی تشکیل دادند. در حقیقت، این مردم بودند که بنا به درخواست امامشان به دنبال سقوط نهادهای اصلی رژیم و عقب نشینی ارتش، نظم و آرامش را برقرار کردند. آن روز در تهران، تسلیحات ارتش، زندان اوین، ساواک سلطنت آباد، مجلس سنا و شورا، رادیو تلویزیون، نخست وزیری، ژاندارمری و شهربانی به دست مردم انقلابی افتاد.

طنین مرگ بر آمریکا در آسمان آذربایجان

اکنون بعد از ۳۶ سال آن روز تاریخی با حضور چشمگیر مردم در نقاط مختلف کشور از جمله آذربایجان‌شرقی تکرار شد، مردم غیور و ولایتمدار آذربایجان با حضور کم‌نظیر خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن انزجار خود را از دشمنان انقلاب و حرمت شکنان اسلام اعلام و به آمریکا و اسرائیل نشان دادند گزینه روی میز ایران پشتوانه مردم و مقاومت آنهاست.

شیعه و سنی، فقیر و غنی، پیر و جوان حضور داشتند

در حالی که از همان لحظات ابتدایی بارش برف و باران شروع شد اما این موضوع مانع از حضور مردم در صحنه نگردید و هر چقدر که زمان می‌گذشت حضور مردم پر رنگ‌تر می‌شد، اینجا در خیابان‌ها وحدت مردم نمایان شد، پیر و جوان، فقیر و غنی، شیعه و سنی، همه آمده بودند تا بگویند پای ولایت تا پایان جان ایستاده‌ایم.

 

اعلام انزجار از فرانسه

شعارهای “خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست”، “آذربایجان جانباز انقلابدان آیریلماز” بیانگر این امر بود، اما همه چیز به اینجا ختم نمی‌شد، ملت غیور آذربایجانی با فریاد “مرگ بر فرانسه” انزجار خود را از توهین‌کنندگان به پیامبر عظیم الشأن اسلام اعلام کردند.

حتی اگر بر روی ویلچر بودم باز هم می‌آمدم

در میان انبوه جمعیت با تیم خبرنگاری آناج، در حال تهیه گذارش بودیم که ناگهان مردی عصا به دست نظرم را به خودش جلب کرد، به سراغش رفتم، از وی پرسیدم حاج آقا، سختتان نیست با این وضعیت به راهپیمایی آمده‌اید؟! در جواب لبخندی زد و گفت: عصا که سهل است، حتی اگر بر روی ویلچر بودم باز هم می‌آمدم و دلیل آن خون‌هایی است که به خاطر حفظ این انقلاب ریخته شده است، ما این انقلاب را به راحتی به دست نیاورده‌ایم جوان، انقلاب ۵۷، روز آزادی ما از دست نظام ستمگر شاهنشاهی بود.

به خاطر عشق به رهبری آمده‌ام

در ادامه با مردم همراه می‌شویم، چهره‌ها خندان است، بعضی‌ها خانواده‌ای آمده‌اند و بعضی‌ها با دوستان، در این میان حضور کودکان با در دست داشتن پرچم‌ ایران و پلاکاردهای مرگ بر آمریکا و اسرائیل، شیرینی خاص خود را دارد. به سراغ چند تن از این کودکان می‌رویم، دختر خانم محجبه‌ای را می‌بینم که در کنار مادرش ایستاده و با پرچمی بر دست راهپیمایی را تماشا می‌کند، به سراغش می‌روم، گویا قدری خجالتی است؛ می‌پرسم نامت چیست؟! با لهجه‌ای شیرین جواب می‌دهد نامم نداست و ۹ سال دارم.

سوال می‌کنم ندا واسه چی راهپیمایی اومدی؟! سرش را بلند کرده و با عزمی راسخ اظهار می‌کند: آمده‌ام بگویم رهبرم را دوست دارم و از آمریکا و اسرائیل متنفرم چون آنها کودکان را می‌کشند و مردم را اذیت می‌کنند.

ما ۳۶ سال پیش برای رهایی از استعمار و استکبار انقلاب کردیم

از دور مردی را می‌بینم که همراه با خانواده در راهپیمایی سالروز تولد ۳۶ سالگی انقلاب اسلامی شرکت کرده است، با او هم صحبت می‌شوم، شغلش آزاد است و درآمد اندکی دارد، می‌پرسم در زمان تشکیل جمهوری اسلامی چندساله بودید؟! بیان می‌کند: آن زمان من نوجوانی ۱۴ ساله بودم و هرسال وقتی در چنین روزی در راهپیمایی شرکت می‌کنم و مردم را می‌بینم خاطرات آن روزها برایم تکرار می‌شود.

وی ادامه می‌دهد: هر سال جشن پیروزی انقلاب با شکوه‌تر از گذشته برگزار می‌شود و این بدین معنی است که ملت ایران ولایتمدار و مطیع رهبری هستند و برای حفظ آرمان‌های انقلاب حاظرند جان خود را نیز فدا کنند.

از وی می‌پرسم، شما که از طبقه متوسط جامعه و درآمد کمتری دارید، و از طرفی تحریم‌های گسترده علیه ایران وضع شده، از وضعیت اقتصادی ناراضی نیستید؟! در پاسخ ابراز می‌کند: ما ۳۶ سال پیش برای رهایی از استکبار و استعمار بیگانگان انقلاب کردیم و پای تمام عواقب آن تا کنون ایستاده‌ایم، اگر مسوولین به فرمایشات رهبر معظم انقلاب تحقق بخشند و اقتصاد مقاومتی را سرلوحه کار خود قرار دهند قطعا تحریم‌های ضالمانه اثری نخواهد داشت.

تحریم‌ها مانع ولایتمداری آذربایجان نخواهد شد

مهسا صابری یکی از شرکت‌کنندگان راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آناج، با بیان این که هر سال در راهپیمایی شرکت کرده‌ام، تصریح می‌کند: با توجه به توهینی که به پیامبر اسلام شد مردم پر رنگ‌تر از همیشه در صحنه حاظر شدند.

وی می‌افزاید: در حال حاظر تمام دنیا نظاره‌گر حضور ملت ایران در راهپیمایی هستند و پیام من به آنان به عنوان یک دختر ایرانی این است که تحریم‌ها مانع از ولایتمداری ما نخواهد شد و اثری بر جوانان نخواهد داشت.

بعد از گشت و گذار در میان مردم، به سراغ مسوولین استانی می‌رویم، امروز تمامی خدمت‌گذاران نظام پا به پای مردم در صحنه حضور یافته‌اند.

مردم آذربایجان ولایتمداری خود را به جهانیان نشان دادند

آیت‌الله مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان‌شرقی در گفتگویی کوتاه با خبرنگار اجتماعی آناج، با اشاره به حضور گسترده ملت آذربایجان، اظهار کرد: امروز نیز مثل همیشه مردم ولایتمداری و بیزاری از آمریکا و اسرائیل را ثابت کردند.

پیام اصلی راهپیمایی امروز “هیهات من الذله” بود

غلام‌عسگر کریمیان، فرمانده سپاه عاشورا، درگفتگو با خبرنگار اجتماعی آناج، با بیان اینکه امروز تجدید میثاقی دیگر با ولایت، آرمان‌های انقلاب و خون پاک شهدا شد، می‌گوید: ماهیت انقلاب اسلامی همره با شعار “هیهات من الذله” می‌باشد و این یعنی اینکه ما زیر بار زور یزیدیان زمان نخواهیم رفت.

وی اضافه می‌کند: امروز جوانان پرشور انقلابی در راهپیمایی حضور یافتند و باید بگویم جوانان اصلی‌ترین سرمایه‌های انقلاب هستند که حضرت آقا بارها به آن اشاره فرموده‌اند.

در مقابل دشمن عقب‌ نشینی نخواهیم کرد/مردم ما را شرمنده کردند

حجت الاسلام مالک اژدر شریفی، در گفتگو با آناج، با اشاره به شور و شوق حاکم بر فضای راهپیمایی، خاطرنشان می‌کند: امروز مردم آذربایجان با حضور چشمگیر خود ما را شرمنده خود کردند، پیام این راهپیمایی برای دشمن این بود که ایران محکم و استوار بر روی آرمان‌ها و اهداف خود ایستاده است و هیچگونه عقب گردی نخواهد داشت.

دولت تدبیر و امید هراسی نداشته باشد

وی می‌افزاید: یکی دیگر از پیام‌های حضور مردم به دولت تدبیر و امید است که باید با قدرت هرچه تمام کارهای خود را انجام دهند و در برابر دشمن ایستادگی کنند چراکه این مردم تکیه‌گاهی قوی برای دولت به شمار می‌رود که مانع از تضعیف آنان می‌شود پس لازم است دولت هیچ هراسی از دشمن در مسایل هسته‌ای نداشته باشد.

ناکارآمدی گزینه روی میز آمریکا قبلا نمایان شده است

احتشام حاجی‌پور رئیس شورای اسلامی استان آذربایجان‌شرقی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی آناج، با بیان اینکه امروز مردم ارادت و پایبندی خود را به نظامی که خودشان خلق کرده‌اند، نشان دادند، ادامه می‌دهد: ملت آذربایجان با حضور خود وحدت را به استکبار جهانی نشان داده و اعلام کردند پشتوانه مقام معظم رهبری هستند.

 

وی در خصوص اظهارات مقامات آمریکایی درباره‌ی مسایل هسته‌ای ایران، عنوان می‌کند: بحث گزینه‌های روی میز آمریکا یک موضوع دموده به شمار می‌رود چراکه ما در گذشته با روی میز آنان مواجه شدیم و شکست‌شان دادیم، جنگ اسرائیل با حزب‌الله هم گزینه‌ی روی میز آنان بود و نتیجه‌ای که در آنجا گرفتند، بد تر از آن را در مقابله با ما خواهند گرفت.

از هر جناحی در راهپیمایی داریم

حاجی‌پور با اشاره به حضور جوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بیان می‌دارد: اکنون ما در اینجا جوانانی را مشاهده می‌کنیم که در انقلاب حضور نداشتند ولی حالا در صحنه حاظرند و این یعنی سلامت انقلاب جمهوری اسلامی، مدیران نظام و اهمیت رهبری در ایران، چراکه امروز همه نوع افراد از هر جناحی در اینجا حضور دارند و این عظمت و عشق مردم به رهبری و قرآن را می‌رساند.

مردم با حضور خود دشمن را ناامید کردند/امنیت امروزمان حاصل انقلاب اسلامی است

فریدون بابایی اقدم, عضو شورای اسلامی کلانشهر تبریز نیز در گفتگو با آناج، با اشاره به همزمانی ۳۶‌امین سالگرد انقلاب اسلامی با مذاکرات هسته‌ای و اتفاقات اخیر در خاورمیانه، ابراز کرد: در چالش برانگیزترین زمان ممکن مردم با حضور خود، حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران نشان دادند و در کنار آن دشمنان را از نقشه‌های شوم علیه ایران ناامید کردند.

وی ادامه می‌دهد: حتی اگر افراد ناآگاهی در ایران وجود داشتند که فکر میکردند کشوری بیگانه می‌تواند در ایران آرامش و امنیت ایجاد کند، امروز با حضور مردم قطع امید کامل کردند، این دسته از افراد سخت در اشتباه‌اند.

رئیس کمیسیون نظارت و بازرسی شورای شهر تبریز با اشاره به بحران حاکم بر کشورهای همسایه و عدم امنیت آنان، اذعان می‌کند: کشور ما یکی از امن‌ترین نقاط جهان است که آن را مدیون خون شهدا و نظام جمهوری اسلامی ایران هستیم.

تحریم‌ها اثر ندارد

محمدحسین جعفری، دیگر عضو شورای شهر تبریز، با اعلام خشنودی از حضور بی‌نظیر مردم آذربایجان زیر بارش برف و باران در راهپیمایی ۲۲ بهمن، به خبرنگار اعزامی آناج می‌گوید: امروز مردم نشان دادند ولایتمدار و پایبند نظام اسلامی هستند و تحریم‌های دشمنان بر روی آنان اثری ندارد.

تیم ملی ایران با ۷۸ میلیون بازیکن/ در مقابل ابر قدرت‌ها ایستاده‌ایم

علی جعفری آذر، مدیر کل ثبت احوال استان آذربایجان‌شرقی در گفتگو با آناج، با بیان اینکه امروز باری دیگر شاهد تجدید میثاق با رهبری و اعلام انزجار از دشمنان بودیم ، تصریح می‌کند: امروز مردم یک تیم ملی به راه‌انداخته‌اند که ۷۸ میلیون نفر بازیکن دارد که در وسط میدان بازی می‌کنند و تمام گل‌هایی که می‌زنند به سمت دروازه دشمن است.

وی ادامه می‌دهد: پیام این راهپیمایی این است که مردم انقلاب و اسلام را می‌خواهند و بر روی اصول نظام متحد هستند، برای این مردم اسلام و پیامبر اهمیت دارد و برای تحقق آن حاظر جان‌فشانی هستند.

جعفری‌آذر با تشبیه مذاکرات هسته ایران به جام‌جهانی، یادآور می‌شود: در مذاکرات هسته‌ای یک طرف ملت ایران و نمایندگان آن و طرف دیگر ۶ قدرت جهانی و اتحادیه اروپا قرار گرفته‌اند و این راهپیمایی نشان داد مردم ایران در برابر قدرت‌‎های جهانی ایستاده است.

امروز مدارس تعطیل بود، دانش آموزان به صورت خودجوش حاظر شدند

فیروز رضایی، سرپرست آموزش و پرورش آذربایجان‌شرقی در گفتگو با آناج، با بیان اینکه گزینه روی میز ایران در مقابل آمریکا پشتوانه مردم است، می‌گوید: هیچ‌گزینه‌ای نمی‌تواند در برابر این مردم دوام بیاورد، پس لازم است آمریکا منطقی‌تر حرف بزند.

وی خاطرنشان می‌کند: فطرت انقلاب اسلامی پاک بود و به همین دلیل امروز شاهد حضور خودجوش دانش‌آموزان مناطق پنج‌گانه تبریز در راهپیمایی هستیم.

آرمان‌های انقلاب را نسل سوم و چهارم هم حفظ خواهند کرد

حجت الاسلام شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان که در راهپیمایی حضور یافته بود در گفتگو با خبرنگار اعزامی آناج، با تشکر از حضور مردم در هوای بارانی و سرد تبریز، اظهار می‌کند: ما بیش از ۲۰۰ هزار شهید در این راه داده‌ایم و امروز زمان تجدید بیعت با رهبری و آرمانهای انقلاب بود که می‌تواند پیامی برای خود فروختگان داخلی و بیگانگان باشد.

وی اضافه می‌کند: دشمن این را بداند که مردم حتی یک قدم هم از آرمانهای خود فاصله نخواهند گرفت چراکه انقلاب ما مثل فرانسه مادی نیست و تنها برای رسیدن به وحدت اسلامی و آزادی‌خواهی است و این انقلاب به نسل سوم و چهارم نیز منتقل می‌شود.

حواشی یوم‌الله ۲۲ بهمن در تبریز

راهپیمایی ۲۲ بهمن حاشیه‌هایی را نیز داشت که از آنها می‌توان به برگزاری سرود انقلاب اسلامی توسط ۱۳۵۷ دانش‌آموز مدارس پنج گانه تبریز، برگزاری نمایشگاه کاریکاتور، نقاشی خیابانی و ایستگاه‌های صلواتی اشاره کرد.

اما لازم به ذکر است این راهپیمایی در حالی برگزار شد که برف و باران تقریبا شدید تبریز را فرا گرفته بود اما این موضوع مانع از حضور چشمگیر مردم در یوم الله ۲۲ بهمن نشد و بار دیگر ملت آذربایجان پایبندی و ولایتمداری خود را نشان دادند و پیامی دندان شکن برای دشمنان فرستادند و آن این است: ” تحریم‌ها بر روی اعتقادات، آرمان‌ها و عشق مردم نسبت به رهبری و نظام اثری نخواهد گذاشت.”در این روز به یاد ماندنی ورزشکاران، روحانیون، مدیران، کارمندان، دانشجویان و دانش‌آموزان و دیگر اقشار مردم، حضور یافته بودند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *