حوادث 23 آذر 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

پدر بی‌رحم دو کودک خردسالش را در کانال آب خفه کرد/ هنوز انگیزه جنایت معلوم نیست

آوای ورزقان:پدر بی‌رحم دو کودک خردسالش را در کانال آب خفه کرد/ هنوز انگیزه جنایت معلوم نیست

به گزارش آوای ورزقان به نقل از باشگاه خبرنگاران، احمد قهرمانی از وقوع دو فقره قتل خانوادگی در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: عصر شنبه ۲۲ آذر ماه، مرد ۳۲ ساله‌ای به هویت م.ع ساکن روستای شهید بهشتی دزفول، دو کودک خردسال خود را در کانال آب خفه کرد.

وی افزود: طبق اظهارات متهم، وی پس از ورود به منزل طی یک تصمیم آنی فرزندان خود را با عنوان گردش و تفریح از منزل خارج کرد و درون کانال آب انداخت.

قهرمانی گفت: وی پس از این اقدام پشیمان شد و از یکی از دوستانش کمک خواست تا فرزندان خود را نجات دهد اما تلاش اهالی برای نجات این دو کودک بی‌نتیجه ماند و تنها اجساد آنها کشف شد.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول با بیان این که جزییات این حادثه و انگیزه قتل در دست بررسی است، عنوان کرد: متهم توسط مأموران پاسگاه خیبر دستگیر شده و هم‌اکنون در بازداشت به سر می‌برد.

قهرمانی، از مردم خواست تا با توجه به مبانی و آموزه‌های دینی و سبک زندگی اسلامی، سطح توقعات و انتظارات خود را کاهش دهند تا کمتر شاهد وقایعی این چنین در جامعه باشیم.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *