بازنشری 29 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اجرای صحیح حکم آقازاده صیانت از خون شهداست/مردم از دستگاه قضا انتظار دارند با عدالت برخورد کند

به گزارش آوای ورزقان ،به نقل از” آرمان کرمان”  با نزدیک شدن صدور حکم مهدی هاشمی از جانب قاضی مقیسه برخی از اخبار از فشار پشت پرده برای عدم صدور حکم درخصوص اتهامات مهدی هاشمی حکایت دارد. همانطور که چندی پیش ابوالفضل ابوترابی نائب رئیس دوم کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی نیز تائید کرده و گفته است: خبرهایی که به گوش ما می‌رسد حکایت دارد که فشار بر روی دستگاه قضایی و خانواده قاضی و خود قاضی زیاد است و به عناوین مختلفی سعی دارند القا کنند که پرونده سیاسی است.

* قاضی باید بداند فساد هر کجا که باشد و مفسد هر که باشد محکوم است

علیرضا زاکانی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور و نماینده مردم تهران در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی  ” آرمان کرمان” گفت : قاضی باحق و عدالت باید حکم را صادر کند وبدانند فساد هر کجا که باشد نادرست و مفسد هر که باشد بدون توجه محکوم است ،صدور حکم دست قاضی است و ما در مورد محتوای حکم اظهار نظر نمی کنیم .

*مردم از دستگاه قضا انتظار دارند با عدالت برخورد کند

موسی غضفرآبادی، نائب رئیس اول کمیسیون قضایی و نماینده مردم بم مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی  ” آرمان کرمان” گفت: آنچه مردم از دستگاه قضا انتظار دارند این است که همانگونه که تاکنون به خوبی و با عدالت عمل کرده است در رابطه با صدور حکم نیز به خوبی و با اقتدار به عدالت حکم مربوطه را صادر نمایند و مطمئنا این انتظار توسط دستگاه قضا و قاضی محترم پرونده برآورده خواهد  شد.

*قوه قضاییه در پرونده مهدی هاشمی بدون ملاحظه حکم صادر کند

علیرضا منظری توکلی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مردم بافت و رابر در مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی  ” آرمان کرمان” عنوان کرد:یکی از مهمترین سرمایه های اجتماعی  که به نام مردم بر عهده مسئولین نظام و قوای سه گانه می باشد عدالت است ، مخصوصا قوه قضائیه در این زمینه می تواند نقش عمده ای داشته باشد  این عدالت است که اعتماد مردم به نظام و حکومت را افزایش میدهد .

نماینده مردم بافت و رابر در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد:صدور حکم محمدرضا رحیمی و اجرای قاطعانه آن باعث جلب اعتماد بیش از پیش مردم به قوه قضائیه و نظام شد مردم این مطلب را که همه آحاد ملت در مقابل قانون یکسان هستند به طور ملموس و عینی  مشاهده و احساس نموده اند .

وی با بیان اینکه طبیعی است که در مورد تمامی پرونده های مربوط به فساد مالی انتظار مردم اجرای صحیح عدالت است تأکید کرد: امیدواریم قوه قضاییه  بدون توجه به منصب و جایگاه افراد همچون گذشته نسبت به اجرای عدالت بدون هر گونه ملاحظه کاری اقدام نماید.

منظری توکلی خاطر نشان کرد: اجرا صحیح این حکم از جانب قاضی پرونده موجب صیانت از خون هزاران شهید گلگون کفن پرورش یافته در خانواده های پر مهر مردم بسیار مستضعف این کشور است، که به قول حضرت امام این مستضعفین ولی نعمت مسئولین هستند و انتظار دارند که همواره عدالت اجرا شود تا سرمایه ی اجتماعی نظام روز به روز افزایش یابد.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *