استانی 03 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

حاج قاسم سلیمانی افتخار ایران و اسلام است

آوای ورزقان: حاج قاسم سلیمانی افتخار ایران و اسلام است

به گزارش آوای ورزقان به نقل ازآناج آیت الله مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در مراسم بزرگداشت شهید عباس عبداللهی با اشاره به سوابق درخشان آن شهید خاطر نشان کرد: شهید عباس عبداللهی علاوه بر نشان شهادت سوابق زیادی در پیش برد انقلاب در طول این چند سال داشته است.

وی ادامه داد: شهید عبداللهی مایه افتخار آذربایجان و سپاه پاسداران و به خصوص باعث افتخار ورزشکاران می باشد و دارای فضایل فراوانی بودند.

نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی بیان کرد: کسانی که با اختیار خود به جبهه می روند و در راه دین خود شهید می شوند از اولیا الله می باشند و به مقصد اصلی خود می رسند.

وی افزود: باید فرهنگ شهادت طلبی در جامعه رواج یابد زیرا فرهنگ شهادت طلبی است که اسلام را در دیگر ممالک حفظ می کند و امروزه نیز جوانانی داریم که نه تنها در ایران بلکه در خارج از ایران افتخار آفرینی می کنند.

آیت الله مجتهد شبستری اظهار داشت: حاج قاسم سلیمانی افتخار ایران و اسلام است و وجود این شخصیت باعث شده پرچم اسلام در کشورهایی همچون عراق و سوریه برافراشته شود و امنیت مسلمانان فراهم شود.

وی به اهمیت وجود اسلام در منطقه خاورمیانه اشاره کرد و افزود: باید دین اسلام را در منطقه خاورمیانه حفظ کنیم و نگذاریم پرچم آمریکا در این منطقه بر افراشته شود.

امام جمعه تبریز گفت: دو عامل شهادت و ولایت فقیه باغث شده است این انقلاب پا بر جا بماند و روز به روز نیز شاهد پیشرفتش هستیم.

وی ادامه داد: باید قدر وجود ولایت فقیه و رزمندگان را بدانیم و سعی کنیم فرهنگ شهادت طلبی را در جامعه رواج دهیم.

آیت الله مجتهد شبستری به مذاکرات هسته ای اشاره کرد و افزود: اگر مذاکرات هم به جایی برسد کشورهای غربی دست از سر ما بر نمی دارند زیرا آنها به زورگویی عادت کرده اند و لذا مقاومت در این را لازم است.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *