استانی 06 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

متین ورامین چیزی برای از دست دادن نخواهد داشت / امیدوارم با حمایت هواداران‌مان کار را تمام کنیم

به گزارش آوای ورزقان،”عادل بناکار” سرمربی تیم والیبال شهرداری تبریز در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج از آمادگی کامل شاگردانش برای رویارویی با تیم متین ورامین خبر داد و گفت: بدون هیچ محروم و مصدومی پا به رقابت با حریف سر سخت خود خواهیم گذاشت.

وی اضافه کرد: برای این بازی تدابیر خاصی اندیشیده‌ایم و مطمئناً با حمایت هواداران‌مان کار را در تبریز تمام خواهیم کرد.

سرمربی بومی تیم والیبال شهرداری تبریز با بیان اینکه متین با توجه به شکست در دیدار نخست، چیزی برای از دست دادن نخواهد داشت، افزود: متین تیم قدرتمندی است و با توجه به اینکه اگر در دیدار امروز نیز شکست بخورد حذف خواهد شد، بنابراین با استفاده از ملی پوشان خود فقط برای پیروزی به میدان خواهد آمد و مسلما جدال سختی در انتظارمان خواهد بود.

وی ادامه داد: برای متین و کادر فنی این تیم احترام زیادی قائل هستم ولی در این بازی فرصت خود نمایی به آنان نمی‌دهیم. در هفته گذشته تمرینات خوبی پشت سر گذاشته‌ایم و بدون توجه به برد هفته گذشته پا به میدان خواهیم گذاشت. انگیزه بازیکنانم بسیار بالاست و به لطف خدا بعد از سالیان سال تیم تبریز در جمع چهار تیم نهایی خواهد بود. امیدوارم هواداران‌مان نیز مثل همیشه مارا تنها نگذارند.

بناکار در پایان از هواداران والیبال شهرداری تبریز خواست تا با احترام به تیم حریف و تشویق تیم خود بار دیگر فرهنگ والای خود را به رخ والیبال ایران بکشند.

سرمربی تیم والیبال شهرداری تبریز گفت: متین ورامین در دیدار امروز چیزی برای از دست دادن ندارد، بنابراین بازی سختی در انتظار شاگردانم خواهد بود.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *