اخبار جهان 28 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

اظهارات مداخله جویانه شاهزاده های سعودی در باره فعالیت های هسته ای ایران/ وقتی که غربی ها در موارد مذاکرات به آل سعود هم گزارش می دهند

آوای ورزقان:اظهارات مداخله جویانه شاهزاده های سعودی در باره فعالیت های هسته ای ایران/ وقتی که غربی ها در موارد مذاکرات به آل سعود هم گزارش می دهند

به گزارش آوای ورزقان به نقل از مرصاد، تا کنون اخبار متعددی مبنی بر اینکه طرفهای مذاکره کننده غربی مخصوصا آمریکایی ها اطلاعاتی را در اختیار رژیم صهیونیستی از مذاکرات قرار می دهند.

 

اما نکته جالب اینجاست که در این میان ظاهرا اخباری در اختیار عربستان و آل سعود قرار می گیرد تا آنها نیز در جریان روند مذاکرات باشند. به گونه ای که یکی از شاهزادگان سعودی بر اساس اطلاعاتی که داشته است در لندن اقدام به برگزاری نشست خبری کرده و در آن از نزدیک بودن توافق خبر داده است.

 

 

نشست خبری یک شاهزاده سعودی در رابطه با توافق ایران با غرب!!

صبح امروز روزنامه رویترز خبری با عنوان “توافق ایران با غرب نزدیک است” را  به نقل از یکی از  شاهزاده های آل سعود منتشر کرد.

این شاهزاده سعودی گفته است: ایران و غرب در پله آخر مذاکرات هسته ای قرار دارندف توافقات نزدیک است.

شاهزاده ترکی الافیصل

شاهزاده ترکی الفیصل در نشست خبری ای که در لندن برگزار شده است اذعان داشت که ما از جزئیات توافقات آگاه نیستیم اما خبرهای گفته شده به ما از نزدیکی توافقات حکایت دارد.

همچنین  لوویس هیونز نوشته است: توافقات اصلی در  نشست های سویس انجام شده و بحث اصلی در مورد ریزه کاری های فنی و نکات جزئی است.

آیا اظهارات دولت عربستان باعث قرار دادن اطلاعات از سوی غربی ها به آنها شده است؟

به نظر می رسد این اطلاعات بعد از تهدید عربستان به آغاز فعالیت های هسته ای خود در صورت توافق غرب با ایران در اختیار دولت سعودی قرار گرفته است.

 

 

این در حالیست که روزنامه گاردین در روز دوشنبه خبر داده بود که دولت عربستان اذعان داشته که اگر ایران با آمریکا بر سر مسا یل هسته ای به توافق برسد، دولت عربستان هم باید این حق را داشته باشد که فعالیت های هسته ای خود را در  این کشور آغاز کند.

ضروریست دستگاه دیپلماسی ایران در برابر برخی از زیاده گویی ها توسط دولت عربستان و مداخله در مسائل دیپلماتیک کشور مواضع صریح و شفافی داشته باشد./

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *