اخبار جهان 10 دی 1394 - 10 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

دور تازه تحریم‌های روسیه علیه ترکیه/ پوتین اردوغان را مجبور به عذرخواهی خواهد کرد

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه دستور اعمال دور جدیدی از تحریم‌های این کشورعلیه ترکیه برای اجرا از تاریخ اول ژانویه ۲۰۱۶ را امضا کرد.

بر اساس این دستور المعل فعالیت‌های شرکت‌های ترکیه در حوزه ساخت و ساز و معماری در بخش دولتی روسیه و همچنین فغالیت آژانس‌های گردشگری، مدیریت هتل‌ها و شرکت‌های خدماتی ترکیه ممنوع شده است.

لازم به ذکر است، روسیه بعد از ساقط شدن هواپیمای سوخو-۲۴ روسی توسط نیروی هوایی ارتش ترکیه تحریم هایی را علیه ترکیه و شهروندان ترک اعمال نمود.

شایان توجه است، روسیه شرط بهبود روابط را عذرخواهی، مجازات عوامل این حادثه و پرداخت غرامت اعلام نموده است.

همچنین، روسیه، به ترکیه اخطار داده است که در صورت ورود جنگنده های ترک به حریم هوایی سوریه، بدون اخطار منهدم خواهند شد.

برآوردهای کارشناسان از بار مالی تحریمات اخیر روسیه علیه ترکیه، ۵۲ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

گفتنی است، مسکو طی بیانیه ای رسمی از ترکیه خواسته است تا عوامل این حادثه دستگیر و مجازات شوند.

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *