بازنشری 29 بهمن 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

سوالات خود را از طراحان موتور جستجوگر ایرانی یوز بپرسید

به گزارش آوای ورزقان به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ از خدمات مهم دنیای وب همین موتور های جستجوگر هستند، که در سریع و سادترین حالت ممکن کاربر بتواند مطلبی در میان میلیون ها صفحه ی وب پیدا کند، موتور جستجوگری گوگل مهمترین محصول از خدمات مشابه خود است، بسیاری جستجو در محیط وب را منحصر به گوگل می دانند، درحالی که این موتور جستجوگر چند ملیتی تمرکز اصلی خود را در استخارج مطالب از میان وب سایت های انگلیسی زبان می داند.

این عامل باعث شده بسیاری از کشورها اقدام به طراحی موتور جستجوگر منحصر به زبان ملی خود کنند، کشور هایی همچین چین، کره و روسیه  پیشگام در این عرصه هستند، گوگل برای زبان ملی این سه کشور خدمات جستجوگر را عرضه کرده است اما با این وجود کاربران این کشورها رغبت به استفاده از موتور جستجوگر بومی خود را دارند.

“یوز” نام موتور جستجوگر ایرانی است که به‌تازگی معرفی و در اختیار کاربران قرار گرفته است، این موتور جستجوگر وب سایت ها به دو زبان فارسی و انگلیسی را پردازش می کند، این جستجوگر در گام ابتدایی و به اصطلاح  مرحله یادگیری قرار دارد، یادگاری از درخواست های مختلف کاربران می تواند در پیشرفت این پروژه ملی و رفع نیاز هرچه بیشتر کاربران موثر باشد.

حالا شما می توانید تجربه ی استفاده  از این موتور جستجوگر را در قسمت نظرات  همین خبر برای ما بنویسید،دریچه بنا دارد نقد های شما به موتور جستجو “یوز” را در اختیار طراحانش بگذارد، که در صورت امکان اصلاحات را در نسخه ی نهایی یوز اعمال کنند.
نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *