اخبار جهان 06 اسفند 1393 - 11 سال پیش زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه
کپی شد!
0

هدف از دامن زدن به شایعات شیوع ابولا در ایران چیست؟

آوای ورزقان:هدف از دامن زدن به شایعات شیوع ابولا در ایران چیست؟

به گزارش آوای ورزقان به نقل از آناج، چندی پیش شایعه ای مبنی بر شیوع ابولا در تبریز، دربین مردم و رسانه ها گسترش وسیع و سریعی یافت. با پیگیری های صورت گرفته از معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، جناب آقای دکتر تبریزی این موضوع را کاملا تکذیب نمودند و تکذیبیه این خبر به طور رسمی انتشار یافت. اما با این وجود پس از گذشت چندین روز، خبرگزاری دولتی ترکیه “TRT”، اخباری با مضمون شیوع ابولا در ایران سعی بر دامن زدن به این موضوع کرده است.

چندی پیش نیز رسانه های ترکیه مطالبی با هدف جذب توریست درمانی با ابزار قرار دادن مهارت پزشکان ایرانی و اینکه پزشکان ترک دارای مهارت بیشتری هستند و بیمارستان های ترکیه مجهزتر می باشند؛ پخش نمودند که با رفتار اخیردر مورد دامن زدن به شایعاتی که کذب بودن موضوع رسما از سوی ایران اعلام شده بود؛ این نکته را در ذهن تداعی می کنند که آیا دوباره هدف جذب توریست درمانی ایران به ترکیه است و یا چیز دیگری در پشت پرده سیاه نمایی های بی اساس ترکیه در مورد سیستم درمانی ایران قرار دارد؟موضوع دیگری که ذهن را به خود معطوف می کند بحث ایجاد ذهنیتی در توریست ها مبنی بر فضای ناامن بهداشتی در ایران می باشد همان چیزی که چندی پیش  بعد از شیوع ابولا در برخی از شهرهای ترکیه برایش اتفاق افتاد!

گفتنی است برای جویا شدن اصل موضوع با کنسولگری ترکیه در تبریز تماس گرفتیم که ما را به سفارت ترکیه در تهران و دفاتر خبرگزاری های “آناتولی” و “TRT” در تهران ارجاع دادند که متاسفانه موفق به صحبت با هیچ یک از مراجع نشدیم!

نویسنده
احمد مظفری
مطالب مرتبط
  • نظراتی که حاوی حرف های رکیک و افترا باشد به هیچ عنوان پذیرفته نمیشوند
  • حتما با کیبورد فارسی اقدام به ارسال دیدگاه کنید فینگلیش به هیچ هنوان پذیرفته نمیشوند
  • ادب و احترام را در برخورد با دیگران رعایت فرمایید.
نظرات

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *